Menu

Ballonkunstenaar Pieter van Engen, het hoogste nivo in ballonkunst! 

  • Ballonkunstenaar Pieter heeft een programma voor alle situaties, van verjaardag tot evenement.
  • De Ballonkunstenaar neemt vermaak serieus, zodat iedereen onvergetelijk kan genieten van een zorgeloze ervaring!

Meer over Pieter

Optredens

Het laten maken en uitdelen van ballonfiguren.

Optredens

Kinderfeestjes

Een 2 uurs programma met een speciale aanbieding.

Kinderfeestjes

Workshops

Zelf leren ballonvouwen? Een luchtige activiteit.

Workshops

Kindershows

Complete voorstellingen met geluid en decor.

Kindershows

Ballonkunstenaar Pieter maakt er een feestje van!

Pieter maakt ware ballonkunst, waarbij kwaliteit vaak boven kwantiteit gaat! Met zijn speciale ‘Ballonkunst Arrangement’ worden echt de allermooiste ballonfiguren gemaakt en uitgedeeld. dankzij de van te voren gemaakte half- fabrikaten tovert Pieter een verrassend aantal excellente figuren tevoorschijn in relatief korte tijd. Zelfs karikaturen van uw gasten behoren tot de mogelijkheden.!

Naast ‘Ballonkunstenaar’ is Pieter ook een echte entertainer. Hij is vrolijk, grappig, en amuseert de wachtende kinderen tussendoor met een goocheltruc.

Als je het kan dromen, dan kan Pieter het maken! ‘Ballonkunstenaar’ Pieter krijgt dan ook graag een verzoek. In zijn portfolio ziet u wat er allemaal mogelijk is met ballonnen.

Een ballonkunstenaar op uw feest of evenement

Niet alleen de kinderen, maar ook de volwassen gasten zullen zich verbijsteren over de ballonkunst die Pieter creëert. Naast het resultaat is het ook ontzettend leuk om te zien hoe vliegensvlug hij meerdere ballonnen blaast, draait, en samenvouwt tot een prachtig kunstwerkje. Alle gemaakte balloncreaties worden aan de grote en kleine gasten uitgedeelt.

Ballonkunstenaar Pieter beschikt over diverse kleuren kostuums en hoeden, en kan op zich op verzoek aanpassen aan het thema van uw feest.

Van Los Angeles tot Tokyo

Pieter heeft en workshops verzorgd, en opgetreden op bijna alle continenten, en komt dus met het grootste gemak op alle mogelijke plekken in heel Nederland

Wat kan Ballonkunstenaar Pieter maken?

Kijk maar eens in zijn portfolio, daarin vindt u tal van exclusieve sculpturen die de grenzen van het mogelijke en onmogelijke opzoeken. Ook tijdens optredens maakt Ballonkunstenaar Pieter exclusieve creaties, wilt u dat uw gasten zich maximaal verbazen? Boek dan het ‘Ballonkunst Arrangement’

Pieter van Engen

Waarom Ballonnenman Pieter?

  • Meervoudig Europees kampioen
  • Bekend van tv en andere media
  • Pieter werkt door heel Nederland en ruim daarbuiten
  • Ontving 16 internationale vakprijzen
  • Balloon Excellence Award (USA)
  • Meer dan 12 jaar en 1500 optredens ervaring
  • Certified Balloon Artist (USA)
  • Flexibel, betrouwbaar en snel bereikbaar

Bij elke boeking een prachtig ballonkunst fotoboek twv 29 Euro kado!

Bij elk optreden deelt Ballonkunstenaar Pieter een gratis exemplaar uit van zijn zelf uitgegeven fotoboek. Het boek staat vol met zijn allermooist ballonnnen kunstwerken. Leuk om na het optreden nog eens te genieten van de ballonkunst van Pieter. Wilt u een los exemplaar bestellen? Dat kan natuurlijk ook.

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: