Menu

Corona en de Ballonnenman

Het is voor iedereen een rare tijd. Veel mag er ineens niet, maar gelukkig mag er ook (weer) heel veel wel!

Vanaf begin maart heeft ook ballonnenman Pieter een paar maanden niet kunnen optreden, deze tijd heeft hij besteed aan het maken van nog mooiere ballonfiguren.

Inmiddels wordt er gelukkig weer feest gevierd; huwelijken, kinderfeestjes maar ook bijvoorbeeld bedrijfsfeesten zijn weer mogelijk als er genoeg ruimte is.

Natuurlijk hanteert ook ballonnenman Pieter de coronaregels en hij gaat zelfs een stapje verder zodat u met een gerust hart voor entertainment op uw feest kunt zorgen.

Wat kunt u verwachten van Pieter?

  • Voorheen blies Pieter zijn ballonnen voornamelijk met de mond op, vanaf nu gebruikt hij uitsluitend een pomp
  • Voordat Pieter aan zijn optreden begint ontsmet hij zijn handen met alcoholgel
  • De ballonfiguren worden met behulp van een ‘anderhalvemeterstok’ uitgereikt
  • Pieter werkt met een opstelling (zie foto) waarbij hij voor alle gasten op uw feest de anderhalve meter regel hanteert

Corona proof!

Waar het mogelijk is houd ik graag voor de zekerheid 1,5 meter afstand van iedereen, ook van de kinderen. Dit niet alleen voor mijn eigen veiligheid maar vooral voor die van alle (kwetsbare) mensen op de feesten waar ik de periode na uw feest op bezoek kom. (En zo houdt ik ook in de periode voor dat ik op uw feest kom afstand van iedereen) Ik maak gebruik van een opstelling met een feestelijke vlaggenlijn die heel flexibel kan worden aangepast aan elke ruimte en gelegenheid.

corona proof opstelling ballonnenman

Daarnaast werkt deze opstelling heerlijk voor mij, en denk ik dat ik deze na de corona periode gewoon blijft gebruiken. Normaal gesproken was ik vaak veel tijd en energie kwijt om alle kinderen die uit enthousiasme op mijn tenen stonden, te vragen een stapje naar achteren te doen. Nu heb ik ook de ruimte om mij volledig te focussen op het maken van de mooiste ballonfiguren.

Heeft u vragen of opmerkingen, ballonkunstenaar Pieter staat er voor open en zorgt er samen met u graag voor dat iedereen zich comfortabel kan voelen!

Hopelijk tot snel!
Met een vriendelijke groet, Pieter van Engen

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

Contact met Ballonnenman via WhatsApp