Menu

Ballonnen workshop, een luchtige activiteit

Een workshop ballonvouwen is geschikt voor zeer diverse doelgroepen. Soms gaat het om een groep mensen die willen leren ballonvouwen om dit direct toe te passen in de praktijk, zoals bijvoorbeeld het personeel van een kinderdagverblijf of docenten in het basisonderwijs. Maar meestal gaat het om teambuilding of gewoon een luchtig activiteit. Een ballonnen workshop kan overal en op elke locatie. Ballonartiest Pieter verzorgt graag een  workshop met ballonnen voor uw gelegenheid op maat!

Beginnersworkshop

Een beginners ‘workshop ballonvouwen’  is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. In korte tijd leren de deelnemers enkele basisfiguren te maken zoals een bloem, een hondje, een beertje of een konijn. Is er iets meer tijd? Dan gaan we al snel over naar figuren gemaakt van meerdere ballonnen!

Of het nu gaat om een familiefeest of een bedrijfsevenement, een workshop ballonvouwen is altijd een succesnummer. Ballonvouwen is al geschikt vanaf 7 jaar en dus voor alle doelgroepen. Jongere kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom en met een beetje hulp maken zij ook hun eigen ballon beesten.

ballonnen workshop

Teambuilding challenge

Het ijs breken of teambuilding? Naast het stap voor stap leren van figuren kan er met ballonnen ook een challenge worden opgezet, wie bouwt binnen een kwartier de hoogste ballonnenhoed, of welk team maakt de best lijkende Eiffeltoren? Samenwerken, elkaar beter leren kennen en daarnaast ook hilarisch vermaak!

informeer naar de mogelijkheden voor een workshop ballonvouwen voor uw gelegenheid, feest of evenement en ontvang een aanbieding die bij u past.

Workshop  studenten TU Delft

Ballonnen workshop over de grens

Pieter reist letterlijk de hele wereld over om een workshop ballonvouwen te verzorgen. In samenwerking met de fabrikant van ’s werelds beste ballonnen verzorgt hij workshops op alle continenten, van Amerika tot Azie en op veel plaatsen daar tussenin.

Ballonnen Workshop ballonartiesten Brooklyn, NY

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: