Menu

Optredens Ballonartiest Pieter

Ballonartiest Pieter van Engen komt overal waar het feest is! Braderieën, kinderpartijen, bedrijfsevenementen, winkelcentra, jubilea, huwelijken, noem maar op! Overal waar u wilt kunt u Pieter van Engen boeken om voor kinderen en/of volwassenen exclusieve balloncreaties te laten maken.

Tijdens zijn optreden verbaast Ballonkunstenaar Pieter graag uw kleine en grote gasten met ballonfiguren op verzoek, want hij kan bijna alles maken van ballonnen. Alle gemaakte figuren worden uiteraard uitgedeeld aan de kinderen. Terwijl hij ballonfiguren vouwt, entertaint Ballonartiest Pieter zijn publiek met grapjes en eventueel enkele goocheltrucs. Pieter oefent zijn vak al meer dan 15 jaar met enorm veel plezier uit en heeft meer dan 2000 optredens verzorgd!

ballonnenman Pieter collage grotere ballonfiguren

Ballonnenclown of ballonartiest?

Pieter is geen ballonnenclown, maar gedraagt zich meestal wel zo. Hij is met zijn paarse pak en hoed direct herkenbaar als De Ballonnenman. Een goede ‘ballonartiest’ op uw feest is vaak veel leuker dan een ballonnenclown. Voor de mooiste ballonfiguren boekt u Pieter van Engen.

Uit zijn prachtige ballonnentas, gevuld met duizenden ballonnen, tovert Pieter met het zelfde gemak een een bos bloemen, een dinosaurus of een complete prinses tevoorschijn.

Zijn er veel kinderen? Pieter draait er zijn hand niet voor om

Of juist wel? Bij grotere aantallen kinderen kan Pieter op verzoek ook eenvoudigere creaties maken, zodat zoveel mogelijk kinderen met een ballonfiguur naar huis kunnen gaan, vraag gerust naar de mogelijkheden.

ballonfiguren ballonnenclown Pieter

Zijn er heel veel kinderen of is er heel weinig tijd, dan kan ballonartiest Pieter ook van te voren gemaakte extra figuren meenemen en uitdelen tijdens zijn optreden. Naast het maken en uitdelen van ballonfiguren speelt Pieter ook complete kindershows waarbij grotere aantallen kinderen gedurende 45 minuten tegelijk worden vermaakt.

Zorgeloos genieten

Met een ballonartiest op uw feest kunt u zorgeloos genieten: zijn de kinderen blij, dan zijn de volwassenen blij! Terwijl de kinderen vermaakt worden kunnen de volwassen gasten zich bezighouden met hun gesprek, maar vaak komen ze ook eens kijken hoe vliegensvlug Pieter zijn ballonfiguren in elkaar draait

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

Contact met Ballonnenman via WhatsApp