Menu

Workshop ballonvouwen , een luchtige activiteit

workshop ballonvouwen ballonnenman Pieter Een workshop ballonvouwen is geschikt voor zeer diverse doelgroepen. Soms gaat het om een groep mensen die willen leren ballonvouwen om dit direct toe te passen in de praktijk, zoals bijvoorbeeld het personeel van een kinderdagverblijf of docenten in het basisonderwijs. Maar meestal gaat het om teambuilding of gewoon een luchtig activiteit. Een ballonnen workshop kan overal en op elke locatie. Ballonartiest Pieter verzorgt graag een ballonnen workshop voor uw gelegenheid op maat!

Cursus ballonvouwen voor beginners

Een ‘workshop ballonvouwen’ of cursus ballonvouwen voor beginners  is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. In korte tijd leren de deelnemers enkele ballonfiguren te maken zoals een bloem, een hondje, een beertje of een konijn. Is er iets meer tijd? Dan gaan we al snel over naar figuren gemaakt van meerdere ballonnen!

Of het nu gaat om een familiefeest of een bedrijfsevenement, een workshop ballonvouwen is altijd een succesnummer. Ballonvouwen is al geschikt vanaf 7 jaar en dus voor alle doelgroepen. Jongere kinderen zijn natuurlijk ook van harte welkom en met een beetje hulp maken zij ook hun eigen ballonfiguren.

Wij verzorgen ook instant workshops waarbij groepjes van 10 kinderen of volwassenen hun eigen ballonfiguren leren maken, na ongeveer 15 minuten kan er gewisseld worden met een volgend groepje. Kinderen vanaf een jaar of 6 kunnen vaak makkelijk leren ballonvouwen, jongere kinderen vanaf 3 jaar kunnen zelfs met hulp van Pieter hun eigen ballonbeest leren maken!

cursus ballonvouwen

Teambuilding challenge workshop ballonvouwen team building challenge

Het ijs breken of teambuilding? Naast het stap voor stap leren van figuren kan er met ballonnen ook een challenge worden opgezet, wie bouwt binnen een kwartier de hoogste ballonnenhoed, of welk team maakt de best lijkende Eiffeltoren? Samenwerken, elkaar beter leren kennen en daarnaast ook hilarisch vermaak! Een challenge duurt ongeveer 30 minuten en kan direct worden uitgevoerd na een workshop ballonvouwen van 1 uur. informeer naar de mogelijkheden voor een workshop ballonvouwen voor uw gelegenheid, feest of evenement en ontvang een aanbieding die bij u past.

workshop ballonvouwen activiteit

Workshop ballonvouwen met studenten TU Delft

Workshop ballonvouwen over de grens

Pieter reist letterlijk de hele wereld over om een workshop ballonvouwen te verzorgen. In samenwerking met de fabrikant van ’s werelds beste ballonnen verzorgt hij een cursus ballonvouwen op alle continenten, van Amerika tot Azie en op veel plaatsen daar tussenin.

ballon workshop USA ballonnenman Pieter

Cursus ballonvouwen ballonartiesten Brooklyn, NY

Een cursus ballonvouwen voor alle gelegenheden

Kortom, zoekt u een leuke activiteit voor uw personeelsfeest? Een ballonnen workshop voor kinderen of een hilarisch onderdeel in het kader van team building? Dan is een cursus ballonvouwen wellicht wat u zoekt! Wij zijn flexibel als een ballon en passen de workshop ballonvouwen aan ook uw wensen zodat het naadloos aansluit bij uw evenement of programma.

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

Contact met Ballonnenman via WhatsApp