Menu

Kindergoochelaar Pieter Boeken?

  • De leukste kindershows door kindergoochelaar Pieter
  • Overal waar het feest is en op elke locatie
  • Hippe kindershows voor kinderen van alle leeftijden

ballonnenclown combishow

Combi-Show

Een verassend afwissellende show voor iedereen


Combi -Show

kinder goochelaar goochelshow

Goochelshow

Een hilarisch programma vol doldwaze trucs


Goochelshow

ballonnenshow ballonnenman

Ballonnenshow

Fantastische show waarin ballonpret voorop staat


Ballonnenshow

kinderpresentator Pieter

Kinderpresentator

Laat uw evenement presenteren door Pieter


Kinderpresentator

Goochelshow kindergoochelaar

Kindergoochelaar Pieter

Al bijna 15 jaar entertaint kindergoochelaar Pieter zijn publiek met goocheltrucs, ballonpret, grappen, gadgets en een stukje theater. Of het nu gaat om een kindervoorstelling op een School, een bedrijfsfeest of een buurtvereniging. Een voorstelling van goochelaar Pieter past eigenlijk overal.

Gedurende 45 minuten neemt Pieter de kinderen mee op avontuur en zorgt daardoor voor een onvergetelijke ervaring. De voorstellingen zijn geschikt voor kinderen in de basisschoolleeftijd. Vaak speelt goochelaar Pieter kindervoorstellingen voor een brede leeftijdsgroep zodat er voor elk wat wils is.

  • De leukste kindergoochelaar van Nederland
  • Nu met Lach garantie
  • Eigentijdse shows
  • Interactief

Unieke acts in een eigentijds jasje

Kinder goochelaar reuze ballon

Kindergoochelaar Pieter speelt voorstellingen met unieke acts. Zo blaast hij bijvoorbeeld een reusachtige ballon op waar hij eerst zijn hoofd in steekt en vervolgens geheel inklimt! Terwijl hij in de ballon zit doet hij een opmerkelijk dansje. Dit werkt niet alleen op de lachspieren van de kinderen maar ook op die van de volwassenen. Een tekening die tot leven komt. Een Rubik’s cube die door zijn assistent wordt opgelost. Een touw dat steeds doorgeknipt wordt maar toch weer heel blijft. Goochelaar Pieter verrast de kinderen en laat ze in verbazing! Zelfs een echte zweef illusie van Hans Klok is mogelijk.

Pieter de kindergoochelaar

Interactieve kindervoorstellingen

De voorstellingen van kindergoochelaar Pieter zijn altijd interactief. Pieter speelt niet zo maar een voorstelling maar betrekt continu zijn publiek bij de show. Sommige kinderen mogen zelfs op het podium komen om als assistent op te treden.

Volwassenen zijn meer dan welkom bij de kindervoorstellingen. Ook voor grote mensen in een kindershow van goochelaar Pieter leuk!

Een kindershow van ballonnengoochelaar Pieter is een ervaring om over na te praten.

Wij denken graag met u mee!

Een voorstelling van kinderentertainer Pieter past in bijna elke setting en op elke locatie. Met een decor, een geluids set en wat koffers vol goocheltrucs en gadgets bouwt hij in 45 minuten zijn voorstelling op.

Met zijn ruime ervaring heeft Pieter een behoorlijk repertoire opgebouwd. Wilt u een voorstelling voor kleuters of juist voor de bovenbouw van de basisschool? 2 verschillende voorstellingen voor dezelfde groep? Meer theatraal of meer hilarisch? Of juist een extra lange of korte voorstelling?  Een kindervoorstelling die aansluit bij uw thema? Kindergoochelaar Pieter denkt graag met u mee!

Pieter heeft een speelvlak van 3×4 meter nodig, en een stopcontact. Voor de rest zorgt hij zelf.

De kosten voor een volledige kindershow bedragen vanaf 395 euro inclusief alle kosten, neem snel contact op om te kijken of hij beschikbaar is op de datum van uw feest of evenement.

 

goochelvoorstelling kindergoochelaar

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: