Menu

Kindervoorstelling op locatie

  • Boek nu een kindervoorstelling op locatie
  • De hipste kindervoorstellingen van Nederland

kinder goochelaar goochelshow

Goochel Voorstelling

Een doldwaze goochelvoorstelling in een hip jasje


Goochel voorstelling

ballonnenshow ballonnenman

Ballonnen Voorstelling

Een voorstelling vol dolkomische ballonpret


Ballonnen Voorstelling

ballonnenclown combishow

Combi Voorstelling

Het beste gecombineerd in 1 voorstelling


Combi Voorstelling

kinderpresentator Pieter

Kinderpresentator

Uw programma gepresenteerd door Pieter


Kinderpresentator

stap in ballon kindervoorstelling op locatie

Kindervoorstelling op uw eigen locatie

Bent u op zoek naar een kindervoorstelling op uw eigen locatie? Voor bijvoorbeeld een straatbarbecue of dorpsfeest, voor op school, op de camping of een bedrijfsevenement. De voorstellingen van ballonnenman Pieter van Engen zijn geschikt voor elke denkbare plek: u bepaalt waar en hoe de kindervoorstelling plaats vindt. Dat is het gemak en plezier van een bijzondere kindervoorstelling op locatie!

 

Vrolijke kindervoorstellingen met ballonnen en goocheltrucs

Ballonnen-man Pieter van Engen maakt al meer dan 15 jaar de grappigste voorstellingen voor kinderen van 3 tot 11 jaar. Kiest u voor de interactieve goochelshow, vol magische trucs, maffe ongein en hilarische gadgets? Of gaat u voor de professionele ballonnenshow op locatie waarbij Pieter in een wervelende voorstelling een aantal bijzondere ballon-acts opvoert? Ook combinaties zijn natuurlijk mogelijk.

Kindervoorstelling op maat

Pieter drawingboard kindervoorstelling

In overleg met Pieter wordt de kindervoorstelling op locatie helemaal aangepast aan uw wensen en behoeftes. Heeft uw bedrijfsevenement, dorpsfeest of kinderpartijtje een bepaald thema? Pieter denkt graag na hoe zijn kindervoorstelling daar perfect op aansluit. Zoekt u een leuke kindervoorstelling op school? Zoekt u nog een presentator om andere onderdelen van uw feestprogramma op een gedenkwaardige manier aan elkaar te praten? Ook daar kunt u de gedreven en komische ras-entertainer Pieter voor inhuren. Vraag hem gerust naar de mogelijkheden!

kindervoorstelling comedy camera

Kindervoorstelling op locatie, voor elke situatie!

De kindervoorstelling op locatie is een spetterende performance die kinderen van alle leeftijden zich nog lang zullen herinneren. Geen enge geschminkte clown meer, in frisse outfits is ballonnenman Pieter een eigentijdse verschijning die past bij deze tijd. Geen ouderwetse clownshow maar een eigentijdse voorstelling in een modern jasje.

Of u nu kiest voor het goochel- optreden of de ballonnen show: u bent verzekerd van fantastisch topvermaak op een plaats en gelegenheid die voor u het beste uitkomen. 

Informeer snel naar de mogelijkheden voor een voorstelling op uw locatie, of doe meteen een aanvraag!

Boek uw kindervoorstelling

Wilt u meer informatie over uw eigen kindervoorstelling op locatie? Pieter beantwoordt graag al uw vragen over zijn shows. U kunt hem gerust mailen of bellen. Direct boeken of een datum in optie nemen kan natuurlijk ook.

 Wilt u meerdere kindervoorstellingen op dezelfde dag en dezelfde locatie? Dan kan Pieter u een gepaste aanbieding doen. Het is dan ook mogelijk de verschillende voorstellingen aan te passen op diverse leeftijdsgroepen.

 

Neem gerust contact over de mogelijkheden voor een fantastische kindervoorstelling op úw locatie.

magicshow kindervoorstelling

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

Contact met Ballonnenman via WhatsApp