Menu

Ballonnenshow

Een originele afwisseling op de standaard clownshow of goochelshow is de kersverse ballonnenshow van ballonnenman Pieter van Engen.

Even hilarisch als de goochelshow is deze ballonnenshow. De voorstelling is interactief dus alle kinderen worden constant betrokken bij de voorstelling. Tijdens een ballonnenshow vermaakt Ballonnenman Pieter de kinderen met acts en goocheltrucs die allemaal betrekking hebben op ballonnen. Er wordt een ballonnenkonijn uit een kist getoverd met hulp van een assistent uit het publiek, een andere assistent krijgt een ballonnenkostuum aangemeten. En een echte magische voorspelling lijkt bijna in het honderd te lopen.

Ook bij de ballonnenshow worden sommige kinderen op het podium uitgenodigd en bijvoorbeeld voorzien van een heus ballonnenkostuum. Naast dolle pret met ballonvouwen, grappen, grollen en goocheltrucs met ballonnen brengt Pieter als afsluiter een act die uniek is in Nederland. Pieter blaast een reuzenballon op waar hij eerst zijn hoofd insteekt en vervolgens zelf inkruipt. Begeleid door een aanstekelijk muziekje doet hij (terwijl hij in de ballon zit) een gek dansje.

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: