Menu

Kindershows

Goochelshow

Een klassieke goochel ‘clownshow’ in een modern jasje.

Goochelshow

Ballonnenshow

Een unieke voorstelling waarbij ballonnen centraal staan.

Ballonnenshow

Presentator

Een komische en betrokken presentator voor uw programma

Presentator

Bij ons vind u kindervoorstellingen voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een school, buurtvereniging, camping of bedrijfsevenement, Ballonnenman Pieter verzorgt zijn vrolijke kindershows overal en door heel Nederland, voornamelijk voor de doelgroep 3 tot 10 jaar. Zijn vrolijke verschijning tovert al snel een lach op de gezichten van jong en oud. Ballonnenman Pieter brengt plezier, entertainment, magie en hilariteit samen in een voorstelling die zijn publiek nog lang zal herinneren.

Naast een kinder goochelshow of een ballonnenshow kan ballonartiest Pieter ook uw programma presenteren. Zoekt u een komische en betrokken presentator voor uw programma of festival? Wij verdiepen ons graag in uw programma en helpen uw gelegenheid tot een succes te maken!

Daarnaast zorgen wij graag voor komische acts voor jong en oud tussen de programma onderdelen door. Ook zeer geschikt om saaie programma’s voor kinderen interessant te maken

Soms zijn er veel kinderen aanwezig, of is te weinig tijd in het programma om voor alle kinderen een ballonfiguur te maken. Een kindervoorstelling is dan een uitkomst. In zo’n situatie vermaakt Ballonnenman Pieter alle kinderen tegelijk met een kindershow op locatie. Compleet met geluid en decor amuseert Ballonnenman Pieter zijn publiek onderhoudend met grappen, goocheltrucs en natuurlijk ook ballonnen. Een kindershow op locatie is ook zeer geschikt voor groepen kinderen met diverse leeftijden.

Flexibele animatie met een kindershow op locatie

Een kindervoorstelling duurt doorgaans 45 minuten en is interactief . De voorstellingen van Pieter zijn in principe voor de leeftijdscategorie 3 – 10 jaar, maar kunnen ook heel goed worden aangepast aan een specifieke doelgroep zoals peuters of kleuters. De tijdsduur van een kindershow op locatie kan indien u wenst ook worden aangepast op uw programma.

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: