Menu

Kindershows

Goochelshow

Een spetterende show vol humor en goocheltrucs.


Goochelshow

Ballonnenshow

Een hilarische show vol leuke acts met ballonnen


Ballonnenshow

Combi-Show

Het beste van beide gecombineerd in een show.


Combi-Show

Presentator

Pieter als kinderpresentator van uw programma.


Presentator

Kindershow op locatie!

Bij ons vind u een interactieve kindershow voor alle gelegenheden. Of het nu gaat om een school, buurtvereniging, camping of bedrijfsevenement, Ballonnenman Pieter verzorgt zijn vrolijke kindervoorstellingen overal en door heel Nederland.

Kindershows voor alle doelgroepen

De shows zijn voornamelijk geschikt voor de doelgroep 3 tot 12 jaar maar ook voor de volwassenen zijn ze leuk om naar te kijken. Ballonnenman Pieter brengt plezier, entertainment, magie en hilariteit samen in een voorstelling die zijn publiek nog lang zal herinneren. Zijn vrolijke verschijning tovert al snel een lach op de gezichten van jong en oud.

Kindergoochelaar Pieter neemt je mee op reis door een programma dat bestaat uit ballonpret, goocheltrucs, grappen en grollen evenals jongleerkunst, gadgets en een stukje theater. Hij betrekt alle kinderen continu bij de voorstelling, misschien mag jij zelfs wel op het podium komen om te helpen!

Klassieke kindershow in een modern jasje

Soms zijn er veel kinderen aanwezig, of is er te weinig tijd in het programma om voor alle kinderen een ballonfiguur te maken. Een kindervoorstelling is dan een uitkomst. In zo’n situatie vermaakt Ballonnenman Pieter alle kinderen tegelijk met een kindershow op locatie.

Pieter kan een show verzorgen die past bij een brede leeftijdsgroep, ondanks het verschil in beleving van de kinderen is er voor elk wat wils! Zijn er heel veel kinderen dan kan er ook voor meerdere voorstellingen worden gekozen, waarbij elke voorstelling precies aansluit bij de beleefwereld van de leeftijd van de kinderen. Daarnaast speelt Pieter ook graag een aangepaste kindershow voor specifieke doelgroepen. Kindergoochelaar Pieter amuseert  zijn publiek onderhoudend, en beschikt zelf over een decor en een geluidsinstallatie.

 

Er kan uit verschillende voorstellingen worden gekozen zoals de Goochelshow of de Ballonnenshow. In de meeste gevallen speelt Pieter op de plekken waar hij voor het eerst komt een Combinatieshow, het beste van beide! Ook voor de komst van de Sint is er een echte Sinterklaas-Show.

Ballonnenman Pieter's kindershow

  • Interactieve voorstellingen
  • Ruimschoots 15 jaar ervaring
  • Overal in Nederland en ook daarbuiten
  • Meerdere (internationale) vakprijzen
  • Betrouwbaar, flexibel en snel bereikbaar
  • Hilarisch grappig!
  • Frisse shows die passen bij de tijdsgeest
  • voor scholen, verenigingen en andere gelegenheden
  • Geschikt voor alle leeftijden

Mega 'Step-in' Ballon Act

Uniek in Nederland is Pieters ‘step in’ act waarbij hij een mega ballon opblaast, hier zijn hoofd insteekt om er vervolgens helemaal in te kruipen. Na een hilarisch dansje in de ballon op muziek kruipt hij er gelukkig ook weer uit. Deze act is ontzettend leuk om te zien, ook voor de oudere kinderen en volwassenen!

Bij het spelen van een kindervoorstelling gaar de voorkeur gaat uit naar een aparte ruimte waar geen andere activiteiten plaatsvinden. Kinderen onder de 3 jaar zijn ook welkom mits ze op schoot bij een volwassene zitten. Uiteraard zijn volwassenen ook van harte welkom en laten na afloop vaak merken dat ze zich ook enorm hebben vermaakt

Naast een kinder goochelshow of een ballonnenshow kan ballonartiest Pieter ook uw programma presenteren. Zoekt u een komische en betrokken presentator voor uw programma of festival? Wij verdiepen ons graag in uw programma en helpen uw gelegenheid tot een succes te maken!

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: