Menu

Goochelshow

Goochelshow Ballonnenman Pieter De goochelshow van goochelaar Pieter verzekert u dolle kinderpret van begin tot einde. Grappen, grollen en natuurlijk goocheltrucs die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen passeren de revue. Pieter vermaakt tijdens deze show de kinderen (en ook de aanwezige volwassenen) gedurende 45 min met de meest hilarische goocheltrucs en gadgets. Aanvankelijk lijkt alles in het honderd te lopen, maar meer dankzij de hulp van de kinderen dan van de goochelaar worden de trucs uiteindelijk op spectaculaire wijze voltooid tijdens deze ‘goochelshow

 

Een hilarische ‘clown show’ in een modern jasje

Een interactieve goochelvoorstelling waarbij de kinderen continu mogen meedoen, en misschien wel helpen als echte assistent op het podium!

 

Goochelaar kinderen tijdens goochelshow

 

Een goochelshow is geschikt voor alle leeftijden

 

Deze goochelshow is bij uitstek geschikt voor kinderen van 3 tot 12 jaar. De show past bij bijna elke gelegenheid en is geschikt voor zowel een klein als een groot publiek. Op verzoek kan deze kindershow worden aangepast aan een specifieke doelgroep zoals kleuters of peuters. Ook de tijdsduur kan worden aangepast op uw programma.

Een programma van dolkomische gimmicks en gadgets, afgewisseld met heuse goocheltrucs laat de kinderen op het puntje van hun stoel zitten. Pieter is niet alleen een verdienstelijk ballonnen-goochelaar maar kan zonder ballonnen ook een hilarische goochelshow neerzetten. Een interactieve show waarbij de kinderen continu betrokken worden bij het programma, sommige kinderen worden zelfs door de goochelaar uitgenodigd om te assisteren op het podium. Niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen genieten mee van deze doldwaze ‘Goochelshow’ van kindergoochelaar Pieter

Neem gerust vrijblijvend contact op met Pieter om te bespreken wat er voor u mogelijk is.

Verrassend verschillende goochelshows

 

Goochelshow kindergoochelaar Pieter

Kindergoochelaar Pieter heeft zoveel acts op zijn repertoire dat hij diverse voorstellingen kan spelen voor dezelfde groep, dat kan op dezelfde dag zijn, of voor een jaarlijks terugkerend evenement. Nodigt u goochelaar Pieter uit voor de tweede keer, dan kan hij een verrassend ander programma voor u samenstellen.

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: