Menu

GOOCHELSHOW

De goochelshow van goochelaar Pieter verzekert u dolle kinderpret van begin tot einde. Grappen, grollen en natuurlijk goocheltrucs die aansluiten bij de belevingswereld van kinderen passeren de revue in deze hilarische ‘clown show’ in een modern jasje.
Pieter vermaakt tijdens deze show de kinderen (en ook de aanwezige volwassenen) gedurende 45 min met de meest hilarische goocheltrucs en gadgets. Aanvankelijk lijkt alles in het honderd te lopen, maar meer dankzij de hulp  van de kinderen dan van de goochelaar worden de trucs uiteindelijk op spectaculaire wijze voltooid tijdens deze ‘goochelshow

Een interactieve goochelvoorstelling waarbij de kinderen continu mogen meedoen, en misschien wel helpen als echte assistent op het podium!

 

Een goochelshow is geschikt voor alle leeftijden

Deze goochelshow is bij uitstek geschikt voor kinderen van 3 tot 11 jaar en past bij bijna elke gelegenheid en is geschikt voor zowel een klein als een groot publiek. Op verzoek kan deze kindershow worden aangepast aan een specifieke doelgroep zoals kleuters of peuters. Ook de tijdsduur kan worden aangepast op uw programma.

Een programma van dolkomische gimmicks en gadgets, afgewisseld met heuse goocheltrucs laat de kinderen op het puntje van hun stoel zitten. Een interactieve show waarbij de kinderen continu betrokken worden bij het programma, sommige kinderen worden zelfs door de goochelaar uitgenodigd om te assisteren op het podium. Niet alleen de kinderen maar ook de volwassenen genieten mee van deze doldwaze ‘Goochelshow’  van kindergoochelaar Pieter

Neem gerust vrijblijvend contact op met Pieter om te bespreken wat er voor u mogelijk is.

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: