Menu

‘De Ballonnenman’ op je kinderfeestje

Taart ballonnenclown Pieter kinderfeestje Ballonnenman Pieter vindt optreden op een kinderfeestje de leukste optredens, daarom stelde hij daar een speciaal programma voor samen. Het programma duurt 2 uur en natuurlijk maakt hij voor alle kinderen een heel mooi ballonfiguur naar wens. Van dinosaurus tot prinses, de kinderen kunnen hem echt alles vragen. Naast het maken van ballonnen op jouw kinderfeestje entertaint hij de groep kinderen tussendoor met zijn grapjes en goocheltrucs. Met name aan het begin en aan het einde van het programma ligt hier meer de nadruk op. Afhankelijk van de grootte van de groep kunt u als afsluiter kiezen voor een mini workshop ballonvouwen of een instant goochelshow.

De mooiste ballonnen op je kinderfeestje

Als je jarig bent wordt je op je kinderfeestje uiteraard extra in het zonnetje gezet! De Ballonnenman maakt eerst voor de jarige een ballonfiguur, en vervolgens bepaalt hij of zij wie er daarna aan de beurt is. Met zulke mooie ballonnen wordt je kinderfeestje om nooit meer te vergeten! Ook maakt Pieter voor de jarige van te voren al een extra mooie en grote ballon, zoals bijvoorbeeld een verjaardagstaart-hoed met zijn of haar leeftijd erop. Deze geeft Pieter meestal aan het einde van het programma. Onderstaande foto’s zijn slechts voorbeelden, u kunt en bij dit programma in overleg alles bestellen.
ballonfiguren ballonnenman kinderfeestje

Om het feest helemaal compleet te maken krijgt de jarige ook nog eens een mooie grote folie ballon (ongeveer 70 cm). Deze glimmende ballonnen blijven ontzettend lang goed en als je ze een mooi plekje geeft op je kamer dan halen het zeker tot je volgende verjaardag.

Er kan gekozen worden uit de volgende figuren:

folie ballonnen kinderfeestje

  • Dolfijn
  • Vlinder
  • Hello Kitty
  • Flamingo
  • Brandweerauto
  • Chase
  • Bing
  • T-rex
  • Piratenschip

Met een ballonnen beestje, wordt het echt een kinderfeestje

armbandjes ballonnenman Pieter van Engen Als iedereen is voorzien van een ballon naar wens, dan heeft Ballonnenman Pieter voor alle kinderen van het kinderfeest ook nog een leuke armband als uitdeel kado. De kinderen kunnen kiezen uit verschillende kleuren. Het kan niet op, bij alle boekingen geeft Ballonnenman Pieter ook nog een gratis boek weg, met daarin foto’s van zijn mooiste ballonfiguren. De totale duur van dit programma is 2 uur. Natuurlijk kunt u ook kiezen voor een optreden van een andere tijdsduur.

Met Ballonnenclown Pieter op je kinderfeestje wordt het een feest om nooit meer te vergeten!

ballonnen kinderfeestje

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

Contact met Ballonnenman via WhatsApp