Menu

Ballonplooier

  • Ballonplooier Pieter maakt van uw feest een succes
  • Pieter plooit de mooist figuren in een oogwenk
  • 100% biologisch afbreekbare ballonfiguren

Ballonnenman Pieter optredens

Optredens

Het plooien en uitdelen van ballonfiguren

Optredens

Ballonfiguur Ballonnenman Pieter voor Esmee

Kinderpartijtje

De ballonplooier op je kinderfeestje uitnodigen

Kinderpartijtje

Ballonnenhond workshop ballonvouwen Ballonnenman Pieter

Workshops

Zelf leren ballonplooien, ontzettend leuk!

Workshops

Ballonnenman Pieter klimt in reuzeballon

Presentator

Uw evenement gepresenteerd door Pieter

Presentator

Ballonartiest Pieter van Engen ballonfiguren

Ballonplooier Pieter heeft 15 jaar ervaring

Overal waar het feest is kunt u Pieter als ballonplooier uitnodigen. Gekleed in een prachtig gekleurd kostuum met hoed plooit hij voor alle kinderen de mooist ballonbeesten in een oogwenk.

Het ballonplooien zit hem in het bloed, 15 jaar geleden is Pieter er mee begonnen en eigenlijk is hij er nooit meer mee gestopt. Inmiddels heeft hij al meer dan 2000 optredens verzorgd en daarnaast maarliefst 16 vakprijzen gewonnen. Ook heeft hij een ‘Balloon excellence award” op zijn naam staan, een Amerikaanse onderscheiding.

Niet alleen plooit Pieter prachtige figuren. Hij vermaakt de kinderen ook met zijn grappen en grollen. Tussen het ballonplooien door doet hij ook graag een verbazende goocheltruc. Het wachten op een ballon wordt een waar feestje!

Ballonplooier voor alle leeftijden

Ballonnenhond van Ballonplooier Pieter

De ballonplooier maakt ballonnen voor alle leeftijden. Hij heeft al meer dan 15 jaar ervaring met ballonplooien. Er is veel meer mogelijk dan een teckel of een zwaard. Pieter plooit complete ballonkunst en kan echt alles maken. Als de grotere kinderen, en vaak ook de volwassenen zien wat er allemaal gemaakt kan worden met ballonplooien, dan willen ook zij graag iets laten maken. De ballonkunst van ballonplooier Pieter geeft gesprekstof tijdens, maar ook nog lang na uw feest of evenement.

ballonplooien ballonnenartiest

Informeer naar de mogelijkheden voor een ballonplooier

Pieter verzorgt optredens door heel Nederland en België en komt dus ook graag in Vlaanderen en Wallonië. Zoekt u een ballonplooier in de regio van Antwerpen Gent of Brussel?

Neem gerust contact op met ballonplooier Pieter voor een gratis offerte of om de mogelijkheden te bespreken die het beste bij uw gelegenheid passen.

Wij hebben meer dan 15 jaar en 2000 optredens ervaring en helpen uw feest graag tot een nog groter succes te maken!

Voor elk feest passsend entertainment

Niet alleen ballonplooien behoort tot de mogelijkheden. Ook verzorgt ballonplooier Pieter graag complete shows waarbij hij alle kinderen gedurende 45 minuten tot 1 uur vermaakt. Hier wordt ballonplooien wel als onderdeel gebruikt maar is het niet de bedoeling dat alle kinderen van een ballonfiguur worden voorzien.

Naast ballonpret gebruikt Pieter goocheltrucs, grappen, grollen, theater, jongleren en muziek. Zo verzorgt hij voor de kinderen een hilarisch programma dat ze niet snel zullen vergeten.

Goochelshow kindergoochelaar

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

Contact met Ballonnenman via WhatsApp