Menu

Combi – Kindershow

Bij een combi-show combineert kindergoochelaar Pieter het beste van alle voorstellingen in een spetterende kindershow! Dit is de meest geschikte kindershow voor plekken waar u Pieter voor het eerst uitnodigt om op te treden. In een tijdsbestek van 45 minuten vermaakt Pieter de aanwezige kinderen met fantastische acts, een mix van leuke goocheltrucs, ballonpret en een beetje theater en slapstick. Het lachen en staat helemaal voorop!

kindershow

 

              Een interactieve kindershow

 

Goochelshow magische goocheltruc

Een zeer interactieve kindershow waarbij de aandacht van de kinderen continu op het podium of speelvlak gevestigd blijft. Natuurlijk is een kindershow uitermate geschikt voor de onderbouw van de basisschool, maar ook voor de bovenbouw van de basisschool is er genoeg te beleven tijdens deze show. Op opzienbarende wijze laat kindergoochelaar Pieter een kind uit het publiek een Rubiks-cube oplossen en aan het einde van de kindershow wordt er een reuze ballon opgeblazen waar Pieter inkruipt, en ook weer uit! 

Kindergoochelaar Pieter vermaakt alle leeftijden

 

goochelvoorstelling kindergoochelaar Zelfs de volwassenen hoeven zich niet te vervelen en vermaken zich ook uitstekend tijdens een kindershow van Ballonartiest Pieter. Er valt voor iedereen wat te beleven.

kindergoochelaar Pieter kan zijn show ook aanpassen aan doelgroepen en leeftijds categorieen, boekt u meerdere shows op dezelfde lokatie en dag, neem dan contact op voor een leuke korting!

 

Mega inklim ballon act

Ook bij de combinatie show doet Pieter graag de weergaloze in klim ballon act, ook de volwassenen kijken hun ogen uit als Pieter volledig in de keuzeballon klimt.

ballonnenshow reuzeballon inklim ballon act

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor:

Contact met Ballonnenman via WhatsApp