Menu

Kinderpresentator

kinderpresentator Pieter Zoekt u een komische en betrokken presentator voor uw programma of festival? Dan bent u bij Ballonnenman Pieter aan het goede adres. Met zijn ruime ervaring op het gebied van entertainment is hij zeer geschikt om als kinderpresentator op te treden tijdens uw evenement.

Wij verdiepen ons graag in uw programma en helpen uw gelegenheid tot een succes te maken!

Daarnaast zorgen wij graag voor komische acts voor jong en oud tussen de programma onderdelen door. Niet alleen zeer geschikt om (voor kinderen) saaie programma’s voor kinderen interessant te maken, maar ook om er zeker van te zijn dat de dynamiek in het programma op het juiste nivo blijft.

presentator voor kinderen

 

Presentator voor kinderen

kinderpresentator PieterNaast het spelen van leuke voorstellingen voor kinderen treedt Pieter van Engen graag op als kinderpresentator van uw evenement. Zijn repertoire omvat tal van leuke korte acts als kindergoochelaar en ballonnenclown die de onderdelen van uw programma met verve naadloos aan elkaar lassen.

Zo bent u er van verzekerd dat uw programma niet in duigen valt. Moet er omgebouwd worden of gechangeerd, geen probleem! Met een presentator voor kinderen wordt de aandacht van het publiek continu vastgehouden en blijft uw programma recht overeind staan.

Entertainment voor iedereen

Pieter brengt u graag een frisse mix van goochelen, ballonvouwen, jongleren of een stukje theater. Zelfs een echte zweef-illusie a la Hans Klok behoort tot zijn repertoire.

Zowel het presenteren van uw programma of evenement, prijsuitreikingen, en het begeleiden van optredens van kinderen zijn aan presentator Pieter besteed.

Informeer gerust naar de mogelijkheden, Pieter is zo flexibel als een ballonnetje en brainstormt graag met u over uw evenement.

kinderpresentator Pieter rubiks cubes

Onder andere deze opdrachtgevers gingen u voor: